Kimler Katılmalı?

Su ayak izi kavramıyla tanışmak ve gündelik yaşamda suyu korumayı ve su tasarruf yöntemlerini keşfetmek isteyen bireyler ve su konusunda çalışanlarının bilincini artırmayı amaçlayan kurumlar (STK’lar, eğitim kurumları, şirketler)

Su sorunu hakkında bilgilenmek, ortak eylemde bulunmak ve su kullanımına ilişkin farkındalık kazanmak isteyen tüm kurum ve kuruluşlar, okullar, bireyler

 

Neden Katılmalı?

Dünyamızın su kaynaklarının miktar ve kalite olarak yetersiz ve erişilemez olması, gezegenimiz için önemli bir risk oluşturuyor. Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) kısa ve uzun vadeli riskleri tespit etmek üzere hazırladığı 2020 Küresel Riskler Raporu’nda gelecek 10 yılda etkisinin en yüksek olacağı düşünülen ilk 5 risk arasında “su krizi” de yer alıyor.

Su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimini sağlamak ve su ayak izini azaltmak için su kaynaklarından faydalanan herkesin ortak hareket etmesi gerekiyor. Bu noktada karar vericilerin, iş dünyasının ve bireylerin yapması gerekenler konusunda bilinçlenmesi ve küçük-büyük fark etmeksizin önlemler alarak değişimi başlatması büyük bir öneme sahiptir.

 

 

Eğitim Yeri: İstanbul (Belirlenecektir)

Eğitim Süresi: 2 tam gün

Eğitim Dili: Türkçe

Katılım Belgesi: Eğitim sonrası isme özel katılım sertifikası verilecektir.

 

Eğitmenler

Şadan Ertekin Mis
Mikado Sürdürülebilir Kalkınma Danışmanlığı