Kimler Katılmalı?

Kurum içinde sürdürülebilirlik konusunu stratejik bir şekilde ele almak isteyen kurumları temsilen uzman ve yöneticiler

Satın alma, sürdürülebilirlik, kurumsal iletişim, insan kaynakları, çevre ve İSG alanlarında çalışan profesyoneller

Konuya daha bütüncül bir bakış açısıyla bakmak isteyen tüm profesyoneller

Neden Katılmalı?

Kurumların sadece şirket sınırları içerisindeki sürdürülebilirlik risk ve etkilerini yönettikleri zamanlar geride kaldı. Müşteriler, sivil toplum örgütleri, yatırımcılar ve genel toplum gibi paydaş gruplarının baskısı, kurumları sürdürülebilirlik stratejilerini tedarik zincirlerini de kapsayacak şekilde güncellemeye zorluyor.
Kurumların tedarik zincirlerindeki ekonomik, sosyal ve çevresel etkilerini ölçerek yönetmeleri için birçok neden var. Tedarik zincirlerindeki sürdürülebilirlik performansını iyileştiren şirketler, risklerini azaltıyor, verimliliklerini artırıyor, inovasyon kapasitesini artırıyor ve kurumsal değerlerini pekiştiriyor.
Mikado Sürdürülebilir Kalkınma Danışmanlığı’nın düzenlediği eğitimde, şirketlerin sürdürülebilir tedarik zinciri yönetimini kurabilmeleri için tedarikçi seçiminden tedarikçi iyileştirmesine kadar izlemeleri gereken adımlar iyi örnek uygulamaları eşliğinde sunulmaktadır.

Eğitim süresince birebir uygulamaya yönelik araçlar paylaşılacak ve deneyim aktarımında bulunulacaktır. Katılımcılar, bireysel ve grup çalışmaları ile konuyu pekiştirme ve kendi sektör ve kurumlarına uyarlayabilme imkanı yakalayacaktır.

 

Eğitim Yeri: İstanbul (Belirlenecektir)

Eğitim Süresi: 1 tam gün

Eğitim Dili: Türkçe

Katılım Belgesi: Eğitim sonrası isme özel katılım sertifikası verilecektir.

 

Eğitmenler

Konuk Konuşmacı
Eğitim öncesinde belirlenecektir.